Rennosti jouluun

Vuosi on jälleen lopuillaan ja on jouluhössötysten aika. Perinteisesti monenlaiset pikkujoulut ja muut kivat jouluesiintymiset täyttävät joulunalusajan. Niin myös tänä vuonna. Olen sekä esiintynyt joulujuhlissa että ohjannut tanssiesityksiä. Näyttävin jouluesitys oli Kauneimmat joululaulut Mall Of Triplassa 15.12.2019. Xarisfinland, Suomen lähetysseura ja Töölön seurakunta olivat tehneet yhteistyössä upean esityksen. Vaikka itsellänikin oli sormet pelissä, itkin liikutuksesta koko esityksen ajan. Olin ohjannut tanssiteokseen yhden numeron. Lopuista koreografioista vastasi Xariksen johtohahmo Titta Tunkkari.

Nyt joulushowt ovat osaltani ohi. Sekä opinnot että tanssinopetukset ovat tauolla. Siispä päätin käyttää nämäkin muutamat vapaat päivät järkevästi.

Eilen ystäväni Elisa Pesonen perehdytti minua internet-viestinnän kiehtovaan maailmaan. Istuimme noin tunnin verran Tikkurilan kirjastossa läppärit nenän alla. Tänään jatkoin tietokonekoulutuksen parissa Ison omenan Tectorissa.  Sympaattinen nuorimies Niko opasti minua kärsivällisesti ja vastaili kaikkiin Macbook prota ja ipodia koskeviin kysymyksiini. Tietokoneasiat aiheuttavat usein harmaita hiuksia. Onneksi olen osannut etsiä apua ongelmiini. Yksin pähkäily vie aikaa ja energiaa. On hyvä että henkilökohtaista palveluakin on saatavissa.  

Tänään sain henkilökohtaista palvelua myös Helsinki Day Spassa. Sain melkein vuosi sitten syntymäpäivälahjaksi hemmottelulahjakortin ystäviltäni. Vuosi vierähti kuin siivillä. Lahjakortti piti käyttää ennen kuin se vanhenee. Mutta hyvään saumaan se osui! Oli ihanaa hypähtää hetkeksi joulumarkkinahumusta rauhan tyyssijaan. Helsinki Day Spa on miellyttävä keidas Helsingin ytimessä. Kävin hieronnassa ja nautiskelin glögiä aamutakki päällä, kun muu Helsinki pörräsi jouluostoksilla. Hauskaa!

Nyt on sopivan rento olo laskeutua joulun viettoon. Joulunalusaika on käytetty tehokkaasti. Joulu kestää oikeasti vain muutaman päivän. Ne päivät pyhitän perheelle ja levolle. Sillä joulu on pyhä.

Riina Laurila,

17.12.2019

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: