Kansallisbaletin 100-vuotishulinat

Läjä tanssijoita monessa polvessa

Tänään oli ihan käsittämättömän kiva päivä! Suomen Kansallisbaletin uusi taiteellinen johtaja Javier Torres kutsui kaikki vähintään vuoden Suomen Kansallisbaletissa tanssineet tanssijat Suomen Kansallisoopperaan ja -balettiin. Alminsaliin kokoontuivat Kansallisbaletin nykyiset tanssijat, tanssijat aikaisemmilta vuosilta sekä balettikoulu. Paikalla oli siis valtavan paljon väkeä. Kaikista otettiin yhteisvalokuva ja kuvia myös erilaisilla kokoonpanoilla. Kuvauksen jälkeen tarjolla oli kahvit aivan fantastisen suklaakakun kera.

Tilaisuus teki minut todella onnelliseksi. Ehkä parasta tässä oli juuri se, että kaikki kutsuttiin, vaikka he olisivat olleet Kansallibaletin riveissä lyhyemmänkin jakson. Tilaisuus yhdisti monia tanssijasukupolvia. Olen itse tanssinut Kansallisbaletin produktioissa jo balettikouluaikoina. Kaiken kaikkiaan olen esiintynyt talossa vuodesta 1990 vuoteen 2017. Yhteenlaskettuna 27 vuotta. Se on todella pitkä aika ja tuon ajan sisällä ehtii tutustumaan tanssijoihin monessa polvessa.

Tänään saimme viettää mukavan yhteisen hetken eri ikäisten tanssijoiden kanssa, joilla kaikilla oli tarinansa kerrottavana. Ja tietenkin myös muistelimme menneitä.

Puheensorina oli ihana ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!

Kiitos Javier Torres! Tällainen juhla pitää ehdottomasti järjestää useammin kuin kerran 100 vuodessa!

Riina Laurila,

17.9.2022

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: